De verschillende types Roma rolluiken:

 

Roma Rondo – Verschillende types

De Roma Rondo is leverbaar in 2 verschillende types, zowel type P als XP. Het verschil tussen de Rondo P en Rondo XP is de extra versteviging in de bak. Bij de grotere rolluiken wordt normaliter de Rondo XP toegepast, hierbij voorkomt het doorbuigen van de bak. Bij de kleinere ramen worden dan weer de Rondo P rolluiken toegepast. Deze is qua uiterlijk exact gelijk aan de Rondo XP. De Roma Rondo rolluiken zijn altijd met een ronde bak, dit zorgt voor een extra strak uiterlijk.

Roma Pento – Opties en verschillen

De Roma Pento is qua materialen gelijk aan de Roma Rondo, het enige verschil is de vormgeving van de bak. Zoals bij de Roma Rondo rolluiken de bak rond is, is de bak bij de Roma Pento afgeschuind. Dit is in vergelijking met de rolluiken van andere fabrikanten een veel strakker uiterlijk. Het oogt erg compact en strak aan uw gevel en is zeker niet storend om er naar te kijken.

 

Roma Quadro – vierkant maar strak

De Roma Quadro rolluiken zijn gelijk aan alle andere Roma rolluiken wanneer u kijkt naar de kwaliteit. De Roma Quadro is alleen anders qua uiterlijk. Zoals u kunt kiezen uit: Rond en schuin kunt u zelfs ook kiezen uit een vierkante rolluik bak. Roma is met de Quadro erg uniek in tegenstelling tot de concurrentie. Waarbij de concurrentie vaak alleen schuine of ronde bakken produceren kan Roma uw wensen vervullen met een strakke vierkante bak.

Roma Intego – Nieuwbouw opties

De Roma Intego is speciaal ontwikkeld voor de nieuwbouw woningen. Doormiddel van de speciale bak kan de Roma Intego in de spouw worden gemonteerd, door de speciaal geïsoleerde bak heeft u geen last van kou dat door slaat naar de binnenmuur. Het grootste voordeel van een inbouw rolluik is het uiterlijk, vanaf buiten kunt u niet zien dat er een rolluik aanwezig is, dit is uiteraard erg bijzonder en hoeft u zich niet te storen aan een rolluik bak.

Roma Trendo – Schuine ramen

De Roma Trendo is een uniek rolluik. Door de speciale ontwikkeling van dit type rolluik heeft Roma de gehele markt verbaasd. Roma produceert de Roma Trendo speciaal voor de ramen die afwijken van normaal en die normaal gesproken niet bedekt kunnen worden met zonwering. Doordat Roma de Trendo heeft ontwikkeld kan u elk uniek type raam afsluiten van zon, kou en inbrekers. Dit is uiteraard wat iedereen graag wenst.