Screens

Screens zijn speciale doeken die in een frame voor het raam geplaatst worden. Ze worden over het algemeen in of op het kozijn gemonteerd, waardoor ze mooi glad langs het venster lopen. Door middel van handmatige of elektrische bediening kunt u uw screens naar eigen wens of naar de weersomstandigheden instellen. Deze screens hebben in principe dezelfde werking als een zonnescherm, maar zijn tegen het raam aan geplaatst. Het doek van uw screens is, net als al onze zonwering, UV-bestendig en (indien goed geïnstalleerd) ook weer- en windbestendig.

Ruime keus in screens

Ook bij onze screens heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden. De doeken voor onze screens zijn in diverse diktes leverbaar. Zo heeft u de keuze tussen transparante screens of juist verduisterende screens. Er zijn zelfs screens die fungeren als hor. Door de speciale samenstelling van het doek en door de installatie van een frame aan de zijkanten waarmee u uw venster geheel afsluit, houdt u insecten en zelfs pollen tegen, maar ventileert uw venster wel gewoon. Door middel van kleur of zelfs diverse afbeeldingen op de screens geeft u uw woning een bijzondere uitstraling of past u de screens juist aan aan uw eigen interieur. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw eigen woning? Bekijk hier onze uitgebreide collectie screens en doeken.

Screens met verschillende soorten bediening

Ook bij onze screens heeft u de keuze tussen handmatige bediening, elektrische bediening of zelfs draadloze bediening. Daarnaast kunnen we onze screens voorzien van een weer- en windsensor, waardoor deze zich automatisch aanpast aan de weersomstandigheden. Daardoor bent u altijd verzekerd van de juiste zonwering, ook wanneer u niet in huis bent. Nog meer controle of een dagschema aangeven? Dat kan door de combinatie van draadloze bediening met een app. Aan de hand van deze app op uw mobiel of tablet kunt u altijd en overal uw screens bedienen. Of ze aanpassen aan uw eigen dagschema. Alles is mogelijk!

Screens als alternatief voor uitstekende zonwering

Screens zijn een goede oplossing wanneer u geen uitstekende zonwering aan uw huis wilt monteren. Daarnaast is een van de voordelen dat u wel naar buiten kan kijken, maar dat screens een inkijk van buitenaf juist tegengaan. Screens zijn geschikt voor grote oppervlaktes, zoals bij kantoren, maar kunnen ook goed toegepast worden bij woonhuizen. Juist bij kleinere doorgangen zijn screens een perfecte oplossing doordat er geen uitstekende schermen aan het huis gemonteerd hoeven te worden.

Enthousiast geworden? Bekijk onze collectie screens online of neem direct contact met ons op!