Zonneschermdoek

Veel van onze zonwering is voorzien van een doek, wat merendeels de uitstraling en de kwaliteit van uw zonwering bepaalt. Bij de keuze voor het perfecte zonneschermdoek gaat het in eerste instantie niet om kleur en uiterlijk. De kwaliteit van het zonneschermdoek bepaalt namelijk voor het grootste gedeelte de kwaliteit van uw zonnescherm. Daarbij is het belangrijk dat het zonneschermdoek niet alleen het licht en de warmte van de zon tegenhoudt, maar ook goed UV-bestendig is. Onze doeken houden een groot deel van de UV-stralen tegen, waardoor u niet alleen beschut maar ook goed beschermd buiten kan zitten om zorgeloos te genieten van de zon. De kleur is daarbij niet belangrijk. Natuurlijk is het zo dat een lichter zonneschermdoek iets meer warmte weerkaatst dan een donker zonneschermdoek, maar bij al onze zonneschermdoeken garanderen wij dat alle doeken voldoende warmte en straling tegenhouden.

Uitgebreide collectie zonneschermdoeken

Naast onze kwaliteitsgarantie begrijpen we als geen ander dat het uiterlijk, de kleur en de kleurechtheid voor u net zo goed van belang is. Daarom bieden we u een uitgebreide collectie, waarbij u een ruime keuze heeft in kleur en dessin. Effen of strepen, felle kleuren of juist neutraal. Alles is mogelijk. Daarbij letten wij er uiteraard op dat uw zonneschermdoek tot in de vezel (dus door en door) geverfd is, waardoor de kleurechtheid jarenlang gegarandeerd wordt.

Zonneschermdoek vervangen

U kunt bij Zonweringkopen.nl niet alleen complete zonwering aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen het zonneschermdoek van uw bestaande zonwering te vervangen. Soms is het zo dat het frame nog goed functioneert, maar dat het doek versleten is, of simpelweg niet meer bij uw woonomgeving of smaak past. In dat geval kunt u bij ons een zonneschermdoek op maat bestellen. Wij meten het zonneschermdoek vooraf voor u in en natuurlijk kunnen we het geheel voor u monteren. Daarbij heeft u niet alleen garantie op het doek, maar ook op de uitvoering van de werkzaamheden. Met het juiste zonneschermdoek heeft u weer jarenlang plezier van uw bestaande zonwering. Meer weten? Bekijk hier rustig de mogelijkheden en de ruime collectie van onze zonneschermdoeken.

Wilt u een prijsindicatie of heeft u vragen over de kwaliteit of de mogelijkheden van onze zonneschermdoeken? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij doen u graag versteld staan met onze prijzen, kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden!