Knikarmscherm

Onze knikarmschermen zijn een moderne variant op het bekende uitval zonnescherm. De bijzondere samenstelling van het frame van een knikarmscherm resulteert in meerdere voordelen. Ingeklapt zie je een knikarmscherm bijna niet terug. Het doek en het frame worden weggewerkt in een strakke aluminium omhuizing. Ook uitgeklapt zit het frame (de knikarmen) tegen het doek aan, waardoor u de vrije doorloop in uw tuin of op uw terras behoudt. Ook wanneer het knikarmscherm volledig uitgeklapt is. Door de sterke constructie van uw knikarmscherm geeft deze zichzelf genoeg steun en zijn onze knikarmschermen ook geschikt voor een breder oppervlakte. Zo kunt u bijvoorbeeld de hele breedte van het huis of uw terras in één keer beschutten.

Knikarmscherm met weer- en windsensor

Knikarmschermen zijn heel geschikt om te combineren met een weer- en windsensor. Dit wordt dan ook aangeraden voor de wat bredere uitvoeringen. Juist een knikarmscherm die over de hele breedte van uw huis wordt gemonteerd, is natuurlijk meer windgevoelig. Dan is het belangrijk dat het knikarmschem, ook wanneer u zelf niet aanwezig bent, automatisch zal inklappen bij teveel wind (of regen). Aan de andere kant kunt u uw knikarmscherm ook zo instellen dat het automatisch uitklapt wanneer de zon begint te schijnen. Zo komt u altijd thuis in een comfortabel huis. Of schuift u zo aan op uw terras buiten. Zonder zorgen!

Afgeschermd terras met knikarmscherm

Met een knikarmscherm creëert u met 1 druk op de knop een afgeschermd terras of tuin. En met dezelfde handeling klapt het scherm weer in, zodat u nooit hoeft te kiezen tussen beschutting en de optimale benutting van uw tuin of terras. Wist u trouwens dat het mogelijk is om de hoek van uw knikarmscherm aan te passen? Zo heeft u altijd optimale invloed op de hoeveelheid zon onder het scherm én in uw woning. Daarnaast kunt u uw knikarmscherm natuurlijk ook deels uitklappen, om op deze manier te spelen met de hoeveelheid zonlicht.

Knikarmscherm met hoogkwalitatief zonneschermdoek

Onze knikarmschermen worden uitgevoerd met een hoogkwalitatief zonneschermdoek, waarbij u een ruime keuze heeft in dikte, kleur en bijvoorbeeld motief van het doek. Daarnaast bieden wij een brede range in RAL-kleuren voor het frame. Stel samen met ons uw perfecte knikarmscherm samen, en pas deze aan aan uw eigen smaak, tuin en woning.

Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden, vraag een offerte aan of plaats direct uw bestelling. Het genieten kan binnen korte tijd beginnen!