Serre zonwering

Een serre is een heerlijke glazen (of kunststof) uitbouw aan uw woonkamer of keuken en is vooral in het voorjaar en najaar een perfecte plek om te genieten van de eerste en laatste zonnestralen. U verbindt uw binnen en buiten met elkaar en maakt optimaal gebruik van uw tuin / buiten.

Een koele serre met zonwering

In de zomer, wanneer de zon feller gaat schijnen, denken veel mensen bij een serre al snel aan een sauna. Maar niet met onze serre zonwering! Met onze serre zonwering zorgt u ervoor dat u ook in de zomer comfortabel geniet van uw serre. Naast onze buitenzonwering hebben wij namelijk ook voor uw serre een uitgebreide keuze aan gespecialiseerde zonwering. U kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën, maar ook rolgordijnen, plissés en screens zijn een mooie oplossing. Met onze serre zonwering kiest u het hele jaar door voor een comfortabele temperatuur en haalt u het buitengevoel in ieder seizoen naar binnen.

Zonwering ook voor serredak

Wij denken graag met u mee. Wilt u standaard en vaste zonwering, wilt u de serre zonwering kunnen instellen naar aanleiding van de hoeveelheid zon of is het juist belangrijk dat het op afstand bedienbaar is in verband met de hoogte van de serre? Niet alleen voor de wanden van uw serre hebben we een keur aan zonwering, maar ook voor het dak / plafond. Want via de bovenkant van uw serre komt juist in de zomer de meeste zon en daarmee warmte naar binnen. Daarom bieden we voor uw hele serre een ruime keuze uit bijvoorbeeld zonnescreens, harmonicadoeken of elektrisch bedienbare (uitschuifbare) zonwering, speciaal op maat gemaakt voor uw serre.

Hoogkwalitatieve materialen voor serre zonwering

Zoals bij al onze producten geldt ook voor onze serre zonwering dat we alleen met hoogkwalitatieve materialen werken. Onze sterke doeken zijn weer- en zonwerend, houden een groot deel van de UV-straling tegen en geven u de mogelijkheid om precies de juiste hoeveelheid zonlicht en warmte binnen te laten. Op die manier kunt u het hele jaar door van uw serre en de jaargetijden genieten. Ziet u het al voor zich? Ieder jaargetijde geniet u van het buitengevoel met onze serre zonwering.

Meer weten? Bekijk dan hier onze serre zonwering en de ruime keuze die we daarin bieden. Alles op maat en naar uw eigen smaak gemaakt. U kunt kiezen voor een kant-en-klaar pakket, of we kunnen het voor u ter plekke monteren. Daarbij heeft u een jarenlange garantie op kwaliteit van de materialen. Neem hier contact met ons op!