Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën kiest u voor een zeer flexibele vorm van zonwering. Buitenjaloezieën zijn uitermate geschikt om warmte en straling tegen te gaan in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast heeft u zelf in de hand hoeveel licht en warmte u binnen toelaat. Niet alleen kunt u uw buitenjaloezieën in hoogte verstellen, maar door de hoek van de lamellen aan te passen, speelt u tegelijkertijd met de hoeveelheid licht die wordt gefilterd en toegelaten.

Buitenjaloezieën voor uw woning

Naast het zonlicht wordt ook de warmte, de schittering op de ramen en de inkijk grotendeels tegengehouden door plaatsing van onze buitenjaloezieën. En waar buitenjaloezieën in het verleden voornamelijk voor bedrijfspanden werden ingezet, is de stijl en de kwaliteit zodanig verbeterd de laatste jaren dat buitenjaloezieën ook steeds vaker bij woningen worden gebruikt.

Hoogwaardige buitenjaloezieën

Onze buitenjaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de lamellen, de geleiding en de behuizing worden uitgevoerd in degelijk weersbestendig aluminium en zijn verkrijgbaar in een brede collectie RAL-kleuren. Daarnaast heeft u de keuze tussen verschillende afmetingen van de lamellen. Zo kiest u altijd de buitenjaloezieën die bij uw eigen smaak en stijl passen. Door de sterke kwaliteit van onze buitenjaloezieën kunnen deze ook in een extra brede uitvoering worden geleverd. Uitermate geschikt voor de grotere raampartijen dus. Natuurlijk worden alle buitenjaloezieën op maat gemaakt en indien gewenst ook gemonteerd.

Buitenjaloezieën met handmatige of elektrische bediening

Buitenjaloezieën zijn ideaal wanneer u geen scherm of uitstekende delen aan huis wilt monteren, maar de zon enkel in de woning zelf wilt weren. Het grote voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld rolluiken of screens is dat u de buitenjaloezieën niet in hoogte kan verstellen, maar door de hoek van de lamellen meer of minder te kantelen heeft u ook alle invloed op de hoeveel licht en warmte u binnenlaat en natuurlijk op de inkijk van buitenaf. Net als al onze zonwering heeft u bij onze buitenjaloezieën de keuze tussen handmatige en elektrische bediening. Daarnaast bieden we zelfs de mogelijkheid om uw buitenjaloezieën op afstand of door middel van automatische bediening te besturen naar aanleiding van de weersomstandigheden en lichtinval.

Meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze buitenjaloezieën? Bekijk dan hier de hele collectie. Ook kunt u contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. We zitten voor u klaar!