Rolluiken

Rolluiken zijn, de naam zegt het al, luiken die u voor uw vensters rolt. Ze kunnen geheel gesloten worden, half open of helemaal open en uit zicht worden weggerold. Met rolluiken kiest u voor meer. U kunt met rolluiken gedurende de dag de lichtinval in huis regelen. Maar het is ook heel prettig dat ze gesloten verduisterend werken. Waar gordijnen vaak nog licht doorlaten, sluiten rolgordijnen het licht helemaal buiten. Ideaal dus voor slaapkamers, maar ook om de benedenverdieping goed af te sluiten. Daarmee zorgen rolluiken voor meer privacy doordat ze (een gedeelte van) de ramen afsluiten, meer veiligheid door een sterke inbraakpreventie en ze isoleren warmte (of kou) en geluid.

Rolluiken als opbouw en inbouw

Onze rolluiken zijn leverbaar als opbouw en inbouw. Inbouw is vooral interessant bij nieuwbouw. Deze manier van plaatsen zorgt voor een prachtige eenheid met de woning en een frame dat vrijwel geheel wegvalt in het geheel. Bij bestaande huizen worden de rolluiken meestal op de kozijnen gemonteerd. Wij maken alle rolluiken natuurlijk op maat. U kunt ze zelf monteren, maar we kunnen de montage ook voor u uitvoeren. Ook daarbij geldt weer: we bieden garantie op de materialen en de uitvoering.

Rolluiken met handmatige of draadloze bediening

U kunt kiezen voor handmatige bediening van de rolluiken, bijvoorbeeld door een schakelaar aan de binnenkant van uw woning. Daarnaast is het mogelijk om de rolluiken draadloos te bedienen, met behulp van een afstandsbediening of zelfs met een app op uw mobiele telefoon of tablet. Met deze vorm van bediening bent u altijd en overal in staat om uw rolluiken te bedienen, óók wanneer u niet in huis aanwezig bent. Door middel van speciale sensoren gaan we nog een stapje verder: de rolgordijnen reguleren zichzelf aan de hand van de weersomstandigheden, zo zullen ze zakken wanneer de zon gaat schijnen of juist bij neerslag. Ze beschermen uw huis namelijk niet alleen tegen zonlicht en warmte maar ook tegen de gevolgen van neerslag, zoals regen en hagel. Onze rolluiken zijn ijzersterk en bestand tegen een stootje.

Rolluiken in vele kleuren

U heeft bij Zonweringkopen.nl de mogelijkheid om uw rolluiken geheel aan uw woning aan te passen. Onze rolluiken zijn namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zowel het frame als de luiken zelf zijn in meer dan 100 kleuren leverbaar. Zo past u uw rolluiken altijd aan aan uw eigen huis en smaak.

Meer weten? Bekijk hier de collectie RAL-kleuren en de verschillende mogelijkheden voor uw rolluiken. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.