Weinor

Een van onze leveranciers is Weinor. Een gerenommeerd Duits bedrijf dat in 1960 is opgericht. Weinor leverde oorspronkelijk vensterbanken en gordijnen, maar besloot dit te combineren met zon- en weerwering, omdat ze het bestaande aanbod niet voldoende vonden. Dat zegt direct iets over hun eigen instelling en geleverde kwaliteit. Deutsche Gründlichkeit hebben ze hoog in het vaandel staan.

Zonwering van Weinor

We zijn er dan ook trots op het merk Weinor te mogen vertegenwoordigen in Nederland, en daarmee een hoogkwalitatieve zonwering aan te bieden. Weinor is Europawijd een van de meest toonaangevende leveranciers van zonwering. Zij richten zich op het produceren en leveren / monteren van eersteklas producten, zowel in assortiment als in afwerking. We bieden samen met Weinor zonwering op maat, een breed assortiment en een snelle levertijd.

Met Weinor gegarandeerde kwaliteit

Met het merk Weinor garanderen we kwaliteit en een ruime keuze. Daarnaast kiest u met Weinor voor een bedrijf dat sociale betrokkenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Ook dat vinden we belangrijk. En het zijn geen loze termen. Weinor investeren in mensen, in de natuur en natuurlijk in onze toekomst.

Assortiment Weinor

In het assortiment van Weinor bieden we onder andere valzonneschermen, knikarmschermen, speciale terras- en balkonzonwering, screens en terrasoverkappingen of pergola-zonwering. Daarbij heeft u een ruime keuze in het soort doek, de afwerking en natuurlijk de kleur. Zo kiest u uit een frame in een uitgebreide collectie RAL-kleuren, dat u samen met het doek precies aanpast aan de kleuren van uw woning. Of geef een eigen sfeer aan de tuin door te spelen met kleurgebruik. Wat uw situatie ook is, of u nu enkel de zon uit de woonkamer wilt weren of een compleet terras gaat overkappen, met Zonweringkopen.nl en Weinor kiest u voor het grootste assortiment en de beste kwaliteit.

Maar dat is nog niet alles. Kies voor comfort en gemak en combineer uw Weinor zonwering met ingebouwde verlichting, heaters en een besturingssysteem. Wat te denken van een zonnescherm dat uitklapt wanneer de zon gaat schijnen, of juist inklapt wanneer het begint te waaien? Of de heater aanzetten zonder daarvoor uit uw luie loungestoel te komen? Met Weinor en Zonweringkopen.nl is het allemaal mogelijk. Meer weten? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de producten en wat het merk Weinor voor u kan betekenen.