Zonwering buiten

Veruit de meeste zonwering wordt aan de buitenkant van het huis bevestigd. Een voordeel van zonwering buiten is dat het geen invloed heeft op uw interieur. Daarnaast houdt u niet alleen de zon uit uw woning, maar zit u ook beschut onder de zonwering buiten in uw tuin of op het terras. We hebben diverse mogelijkheden wanneer het gaat om zonwering buiten. Denkt u aan zonneschermen of een terrasoverkapping. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor screens, wanneer u alleen de zon uit uw woning wilt weren.

Standaard uitklapscherm of een knikarmscherm

Zonneschermen zijn er in meerdere uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de standaard uitklapschermen. Deze zijn voorzien van armen aan de zijkant. Dit is een betaalbare en oersterke uitvoering. Een andere mogelijkheid voor zonwering buiten is een knikarmscherm. Deze strakke uitvoering is een zonnescherm waarbij er geen armen uitsteken, maar de versteviging in het frame is verwerkt. Bekijk hier onze uitgebreide collectie zonneschermen.

Terrasoverkapping als zonwering

Wanneer u meer beschutting wilt of een terras wilt afbakenen, is een terrasoverkapping een mooie vorm van zonwering buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste overkapping, waarbij u het hele jaar door beschut buiten kan zitten. Dit kan met glas of kunststof, en wordt meestal voorzien van een aluminium frame. Of wat te denken van een open constructie van metaal of hout, waar u een harmonicadoek langs laat lopen? Hiermee controleert u zelf de hoeveelheid zon en licht onder de overkapping én binnen. Meer weten? Hier vindt u onze terrasoverkappingen.

Screens als zonwering

Wilt u geen scherm of overkapping, maar wel een zonwering buiten (laten) installeren, denk dan eens aan screens. Deze zonneschermen zitten in of aan het kozijn bevestigd. Doordat ze gedeeltelijk of helemaal gesloten en geopend kunnen worden, heeft u altijd invloed op de hoeveelheid licht, warmte en straling binnen. De doeken zijn er in diverse uitvoeringen. Van verduisterend tot transparant en van neutraal tot design. Meer weten? Bekijk hier onze ruime collectie screens.

Bij al onze producten garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit. Indien u voor zonwering buiten kiest welke voorzien is van een zonneschermdoek, bieden wij een ruime collectie waarbij u altijd de juiste kleur en dikte vindt. De dikte, maar ook de kwaliteit van het zonneschermdoek bepaalt de hoeveelheid straling en warmte die doorgelaten wordt. Onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen. Wat heel belangrijk voor ons is, is dat u nooit hoeft te kiezen tussen kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden enkel hoogwaardige producten, welk soort zonwering buiten u ook kiest.