Bedieningsmogelijkheden Roma rolluiken:

 

De Roma rolluiken zijn te bedienen op verschillende manieren, waaronder koord bediening. Wanneer u kiest voor een rolluik met band bediening kunt u het rolluik vanuit binnenshuis het rolluik bedienen met een speciaal type koord waarmee u het rolluik op elke stand kunt laten zakken of optrekken. Een groot voordeel van band bediening is dat u een heel stuk goedkoper uit bent dan de andere bedieningen.

 

Bediening met een slingerarm is één van de vele mogelijke bedieningsmogelijkheden van Roma, doormiddel van een slingerarm kunt u het rolluik op elke gewenste positie laten zakken. Hierdoor bent u de motor van het rolluik en kunt u altijd bepalen hoeveel licht u in huis wilt hebben. Wenst u toch meer gemak en comfort? Kies dan voor één van de elektrische bedieningen.

 

Elektrische bediening kan tegenwoordig niet meer ontbreken bij zonwering. Dankzij de hoge kwaliteit motoren van Somfy kunt u met 1 druk op de knop het rolluik bedienen. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk meerdere rolluiken tegelijk bedienen. u kunt met de schakelaar het rolluik op iedere gewenste positie laten stoppen.

 

 

Niets is gemakkelijker dan een rolluik bedienen met een afstandsbediening. Wanneer u één of meerdere rolluiken aanschaft met een afstand bediende motor kunt u de rolluiken zowel afzonderlijk als gelijkertijd bedienen. Hierdoor hoeft u niet elk rolluik afzonderlijk op de gewenste positie te laten stoppen maar kunt u dit met 1 druk op de knop direct regelen met de luxe meegeleverde handzender. U kunt met deze handzender in uw gehele huis de rolluiken bedienen