Type lamellen Roma rolluiken:

 

Niet alleen de vormgeving van de Roma rolluiken zijn zelf te bepalen. Ook kan u kiezen uit de verschillende formaten en typen lamellen. Roma levert 3 verschillende type lamellen, de ALUMINO, de ALUMINO protect en de KUNSTSTOFF. De meest toegepaste lamel type is de ALUMINO. De ALUMINO is leverbaar in verschillende afmetingen, de 34mm, 37mm, 44mm, 52mm en 55mm variant. Doordat u keuze heeft uit de veel verschillende hoogtes van de lamellen is het altijd mogelijk om een extra kleine rolluik bak te krijgen. Roma levert normaal gesproken vaak ten opzichte van de concurrentie een bak die 2 maten kleiner is. Hierdoor heeft u nooit een grote storende bak aan uw gevel.

Wilt u uw huis extra beschermen tegen inbraak? kies dan voor de ALUMINO protect lamel, de ALUMINO protect lamellen zijn voorzien van een speciale harde schuimlaag binnen in het aluminium. Dankzij deze extra harde schuimlaag wordt de kou extra buiten gehouden ’s winters en in de zomer houdt het uw huis extra koel. Ook wordt het de inbrekers nog lastiger gemaakt om uw huis binnen te treden. Ook is de ALUMINO protect lamel in verschillende hoogtes te leveren waardoor u altijd de meest compacte rolluik bak krijgt. De ALUMINO protect is leverbaar in een 37mm en een 52mm hoge lamel.

Wilt u een kleine rolluik bak van 100mm? Kies dan voor de Kunststof lamellen van Roma, door de compacte lamellen is het mogelijk om een kleine rolluik bak te hebben, dit is vooral voor de ruimtes waar normaal eigenlijk geen rolluik kan worden gemonteerd. Maar uiteraard met de Kunststof lamellen wel. Roma levert de kunststof lamellen in 4 verschillende afmetingen. 25mm, 37mm, 52mm en 55mm.