Roma zipSCREEN – Kwaliteit staat bovenaan

Roma heeft met de zipSCREEN een grote slag in de markt geslagen, waar velen al ritsscreens produceerden heeft Roma verder gedacht en iets beters op de kaart gezet. Dankzij de geweldige techniek en de strakke vormgeving heeft dit ervoor gezorgd dat alle fabrikanten direct volledig op achterstand stonden. de Roma zipSCREEN is een screen dat is gemaakt van sterke en zware materialen, dit ik ook direct te voelen wanneer u een standaard ritsscreen op tilt of de Roma zipSCREEN. Alles wat beter kon is beter gemaakt dan de concurrentie, dit is aan alles te zien. Aan het doek, aan het materiaal, aan de lak, aan de vormgeving en aan alle mogelijke opties waar u uit kan kiezen.

 

Alle mogelijkheden van de Roma zipSCREEN:

 

Roma zipSCREEN rondo – Strak en compact

Roma heeft met de zipSCREEN rondo een grote slag geslagen in de markt, doordat de bak geheel rond is onderscheid Roma zich met de concurrentie. Uiteraard onderscheid Roma zich niet alleen doordat de bak rond is. Ook de kwaliteit en materiaal dikte is een groot verschil ten opzichte van de concurrentie. Geen enkele leverancier ontwikkeld de screens zo perfect dan Roma. Zware en dikke materialen, veel opties, veel keuze uit kleuren en meerdere doek types. Dit is natuurlijk perfect om uw huis op te fleuren met de door u geheel samengestelde screens, wie wil dit nou niet?

 

Roma zipSCREEN Quadro – Vierkant en strak uiterlijk

De Roma zipSCREEN Quadro is de meest verkochte screen van Roma, door het strakke vierkante uiterlijk zorgt dit voor een strak geheel aan uw gevel of bijvoorbeeld aan uw overkapping. Doordat de bak vierkant is onderscheid Roma zich ook hier weer mee ten opzichte van de concurrentie. Het is nog steeds geen concurrent gelukt om ook dezelfde screens te produceren. Ze missen hierbij vaak de kwaliteit, materialen en uiteraard de juiste ontwikkeling. Roma heeft dit allemaal zelf in huis en komen daarmee ook vaak met de meest gewenste producten de markt op.

 

Roma zipSCREEN Intego – Inbouw screens?

Heeft u ooit van inbouw screens gehoord? Roma heeft het. Geen enkele fabrikant is het gelukt om een inbouw screen te produceren. Doormiddel van de uiterste kennis van Roma is het hen gelukt om toch een inbouw screen te produceren. U kunt dus wanneer u een nieuwbouw woning heeft uiteraard een rolluik laten inbouwen, maar waarom geen screen? Een Roma zipSCREEN houdt de warmte, wind en regen buiten net als bij een rolluik maar een screen zorgt voor licht inval wat u bij een rolluik mist. Het is toch wel prettig om net iets licht in uw huis te krijgen.